ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΓΙΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Ηλεκτρονικοί για θυροτηλέφωνα και θυροτηλεοράση στην Πάτρα
Ηλεκτρονικοί για θυροτηλέφωνα και θυροτηλεοράση στην Πάτρα

Ηλεκτρονικοί για θυροτηλέφωνα και θυροτηλεοράση στην Πάτρα


Οι ηλεκτρονικοί στην Πάτρα της εταιρείας μας  κάνουν την εγκατάσταση ή την επισκευή σε θυροτηλέφωνα και σε θυροτηλεοράση όλων των τύπων στην Πάτρα και όλη την Αχαΐα.
Διαλεχτέ τα θυροτηλέφωνα και τη θυροτηλεοράση της αρεσκείας σας και εμείς θα κάνουμε την εγκατάσταση αμέσως χωρίς να φέρουμε καμιά αντίρρηση.


Για πρακτικούς λογούς και για θέμα ασφάλειας συστήνουμε την εγκατάσταση θυροτηλεφώνου ή της θυροτηλεόρασης στην οικία οπού διαμένετε . Η επιλογή ανάμεσα στο να διαλέξετε θυροτηλέφωνα ή τη θυροτηλεόραση είναι καθαρά λογού κόστους και το τι απαιτήσεις έχετε. Με τα θυροτηλέφωνα έχουμε την ευκαιρία να μιλάμε και να ακούμε τι μας λένε από την εξώπορτα ενώ με τη θυροτηλεόραση και να βλέπουμε πριν ανοίξουμε την πόρτα στο σπίτι μας. Έτσι με τη χρήση του θυροτηλεφώνου ή της θυροτηλεόρασης μπορούμε να αποφύγουμε πλανόδιους πωλητές, διαφημιστικά φυλλάδια και ενοχλητικούς επισκέπτες.


Χάλασε και δεν ακούγεται ήχος στα θυροτηλέφωνα ή δεν ανοίγει με το πάτημα η ηλεκτρική κλειδαριά;


Συνηθισμένες βλάβες που επιδιορθώνουμε με επιτυχία στα θυροτηλέφωνα και στη θυροτηλεοράση:
- Πρόβλημα ακοής στα θυροτηλέφωνα ή τη θυροτηλεόραση.
- Πρόβλημα στο μικρόφωνο του θυροτηλεφώνου ή της θυροτηλεόρασης.
- Πρόβλημα στο ηχείο του θυροτηλεφώνου ή της θυροτηλεόρασης.
- Πρόβλημα στα θυροτηλέφωνα ή τη θυροτηλεόραση και δεν ανοίγει την εξώπορτα.
- Να έχει διακοπεί από κάποιο λόγο η σύνδεση του θυροτηλεφώνου ή της θυροτηλεόρασης με την κεντρική μπουτονιέρα.
- Πρόβλημα στα καλώδια του θυροτηλεφώνου ή της θυροτηλεόρασης να χουν φθαρεί ή κοπεί.
- Να ακούγεται συνεχόμενος θόρυβος και πολύ βουητό από το ακουστικό του θυροτηλέφωνου ή της θυροτηλεόρασης.
- Πρόβλημα οθόνης στη θυροτηλεόραση.
Για τέτοιες περιπτώσεις, αλλά και οποιαδήποτε άλλο πρόβλημα αντιμετωπίζετε με τα θυροτηλέφωνα και τη θυροτηλεοράση σας, είμαστε έτοιμοι να τα βρούμε και να τα επισκευάσουμε. Οι τεχνικοί ηλεκτρονικοί στην Πάτρα με πολυετή εμπειρία στην εγκατάσταση και  επισκευή του θυροτηλεφώνου και της θυροτηλεόρασης σας λύνει το πρόβλημα αμέσως. Η επιχείρησή μας με έδρα στην Πάτρα, για την επισκευή, και εγκατάσταση του θυροτηλεφώνου και της θυροτηλεόρασης συνεργάζεται με όλες τις μάρκες της αγοράς (Urmet,  CTC, Bitron, BPT, Hikvision, Elvox, Vitex, Tegui, CTI, Luckarm και πολλών άλλων.) Σε περίπτωση που έχετε πρόβλημα και χρειαστείτε κάποιο ανταλλακτικό εξάρτημα για τα θυροτηλέφωνα ή τη θυροτηλεόραση, οι τεχνικοί ηλεκτρονικοί στην Πάτρα  θα το προμηθευτούν  σε προσιτή τιμή και θα έρθουν να σας κάνουν την εγκατάσταση. Ο στόχος μας είναι να σας εξασφαλίσουμε ήχο και εικόνα υψηλής ποιότητας στα θυροτηλέφωνα ή τη θυροτηλεόραση, ώστε να έχετε πλήρη έλεγχο για το ποιος έρχεται στο σπίτι σας και να αποφύγετε τους κινδύνους.


Η διαδικασία για την εγκατάσταση του θυροτηλεφώνου ή της θυροτηλεόρασης δεν είναι χρονοβόρα, ούτε έχει μεγάλη ατσάλια και διαδικασία.


Ένας τεχνικός ηλεκτρονικός της εταιρείας μας έρχεται στο χώρο σας και ελέγχει τεχνικά τα θυροτηλέφωνα ή τη θυροτηλεόραση, εντοπίζει τη βλάβη και εκτιμά αν η βλάβη αξίζει να επισκευαστεί ή να αντικατασταθεί. Σε περίπτωση που δε συμφέρει να επισκευαστεί λόγο υψηλού κόστους, αγοράζουμε εμείς ή εσείς ένα σετ με θυροτηλεόραση ή θυροτηλεφώνου και προχωράμε στην εγκατάσταση τους. Συνήθως αν είναι πάρα πολύ παλιά θυροτηλέφωνα και η θυροτηλεοράση δύσκολα βρίσκουμε ανταλλακτικό. Στη συνέχεια αν χρειάζεται αντικατάσταση η επιχείρησή μας Τεχνικοί Πάτρας  θα προχωρήσει με την εγκατάσταση του καινούριου θυροτηλεφώνου ή της θυροτηλεόρασης σε πολύ χαμηλό κόστος.


Η εγκατάσταση ενός θυροτηλεφώνου ή μιας θυροτηλεόρασης περιλαμβάνει:

- Τον έλεγχο της καλωδίωσης.
- Την εγκατάσταση των ενισχυτών και την σύνδεση τους.
- Την εγκατάσταση της μπουτονιέρας εισόδου και την σύνδεση της.
- Την εγκατάσταση των καλωδίων του θυροτηλέφωνου ή της θυροτηλεόρασης και της μπουτονιέρας.
- Το τσεκάρισμα και ο τελικός έλεγχος ότι όλα λειτουργούν σωστά.


Έχουμε την εμπειρία να σας προτείνουμε λύσεις για την ασφάλεια της εισόδου σας, χωρίς πολλά μερεμέτια στα παλαιά σας συστήματα.

Εξυπηρετούμε όλη την Πάτρα και τα περίχωρα όλο το 24ωρο καλέστε μας τώρα 6971534197